fbpx

Platformă de știri și opinii

Caracota: demiterea Guvernului, o problemă de zile

in Parlament/Politică by
Banner

Senatorul PNL Iancu Caracota afirmă, într-un material de presă, că demiterea Guvernului este „o problemă de zile” pentru că Executivul „patronează un deficit bugetar record”:

  • „Economia românească dă semne clare că nu mai suportă excesele bugetare ale Guvernului PSD, execuţia bugetului general consolidat încheindu-se pe primele opt luni ale anului 2019 cu un deficit record de 4,6 miliarde de euro, deficit cu 50% mai mare faţă de cel din aceeaşi perioadă a anului trecut.
  • Indicatorii economici sistemici se prezintă din ce în ce mai rău, deficitul bugetar, rata inflaţiei şi datoria publică s-au deteriorat îngrijorător, iar în tot acest timp Guvernul Dăncilă nu vrea să audă niciunul dintre avertismentele instituţiilor financiare, care spun că România a devenit, în ultimii aproape 3 ani, statul cel mai vulnerabil din Uniunea Europeană în faţa unei posibile crize economice sau a unei recesiuni.
  • Guvernul a scăpat de sub control situaţia economică, iar singura soluţie pentru readucerea României pe un parcurs financiar responsabil este votarea moţiunii de cenzură iniţiate de PNL şi de celelalte partide aflate în Opoziţie.
  • Realitatea ultimelor zile ne arată că Guvernul Vasilicăi Dăncilă este conectat la aparate, iar demiterea sa a devenit o problemă de zile.
  • Îndemn toţi parlamentarii de bună-credinţă să nu accepte niciun fel de negocieri venite din partea PSD şi care au ca scop respingerea moţiunii în Parlament!”
Distribuie pe
Banner

Ultimele stiri din Parlament

Go to Top