fbpx

Platformă de știri și opinii

Victorie de pus în ramă

in Sport by
Banner
    Echipa noastră a reușit a doua victorie consecutivă în Liga I, 1-0 cu Astra Giurgiu la Ploiești, după o evoluție încântătoare. Prima repriză a stat sub semnul echilibrului, cu roș-albaștrii mai determinați și curajoși. Pericolul de pe hârtie, Budescu, a fost blocat complet de fundașii Chindiei, ba chiar făcut KO de goalkeeper-ul naționalei de tineret, Aioani (17), la o fază care a ridicat tribunele în picioare.
     La pauză a fost 0-0, dar Florea & .co au pornit iureșul imediat după reluare. A rezultat probabil cea mai bună repriză a Chindiei din actualul sezon al Ligii I. Rață (47) și Florea (61) l-au întins bine pe Kitanov, ocazii între care golul lui Dumitrașcu, abia intrat pe teren (60) a fost anulat pentru ofsaid. Tensiunea a crescut și mai mult la jumătatea mitanului: centralul Chivulete a acordat inițial penalty, pentru un presupus henț al lui Simion, decizie întoarsă după o discuție cu asistentul (!). Momentul i-a ambiționat suplimentar pe roș-albaștri: Dumiter a lovit bara (70), apoi mingea trimisă de Neguț a trecut pe lângă poartă (71).
    Până la urmă, pe deplin logic și meritat, a picat și golul: șutul sănătos al lui Rață a fost deviat cum nu se putea mai frumos de Simion (83). Chindia a continuat să atace și la 1-0 și a încheiat jocul în stil de echipă mare, în uralele celor peste 2.500 de suporteri care au creat, din nou, o atmosferă extraordinară. Șapte puncte în ultimele trei etape în care nu am primit gol și, vorba “Comisarului”, parcă începe să se vadă play-off-ul.
Chindia: Aioani – Martac, Pițian, Leca, Neciu – Neguț (74 Ivancic), Rață, Bic, Burlacu (60 Dumitrașcu) – Dumiter, Florea (87 Dudea). Antrenor: Viorel Moldovan.

Astra: Kitanov – Radunovic, Tamaș, Dandea, Graur – Răduț (56 Begue), Crepulja, Simion – Budescu, Tounkara (70 Bruno), Stahl (28 Ajayi). Antrenor: Dan Alexa.

Sursa: AFC Chindia Târgoviște

Banner

Ultimele stiri din Sport

Go to Top