fbpx

Platformă de știri și opinii

Comișani: investiții importante pentru comună

in uncategorized by
Banner

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, a participat la evenimentele prilejuite de inaugurarea a două investiții importante pentru locuitorii comunei Comișani.

Primul moment festiv a avut loc în satul Lazuri, unde a fost inaugurată Școala Gimnazială cu clasele I – VIII, investiție realizată prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), etapa I, în valoare de 1,5 milioane lei. Prin reabilitarea și modernizarea acestei unități de învățământ, aproximativ 100 de elevi vor beneficia de condiții optime pentru desfășurarea actului educațional.

Cel de-al doilea obiectiv inaugurat astăzi, a fost parcul din centrul comunei, proiect realizat cu finanțare prin  Grupul de Acțiune Locală Târgoviște, în valoare de 550.000 lei.

Alături de primarul comunei Comișani, Ion Bătrânu, elevi, cadre didactice și localnici, la aceste festivități au mai participat: deputații Claudia Gilia, Carmen Holban și Corneliu Ștefan, inspectorul școlar general – Cristina Stroe, consilieri județeni, primari din zona de sud a județului.

Cu acest prilej, președintele Consiliului Județean Dâmbovița. Alexandru Oprea,   l-a felicitat pe primarul localității pentru finalizarea celor două investiții și i-a asigurat pe locuitorii comunei Comișani că în continuare, administrația județeană va susține orice proiect menit să aducă bunăstare și dezvoltare în rândul comunităților dâmbovițene.

Sursa: Consiliul Județean Dâmbovița

Banner

Ultimele stiri din uncategorized

Go to Top