fbpx

Platformă de știri și opinii

ÎPS Nifon a primit Premiul Opera Omnia din partea Universității “Valahia”

in Actualitate by
Banner

Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon a primit, vineri, 27 septembrie 2019, Premiul Opera Omnia din partea Universității “Valahia” din Târgoviște.

Evenimentul a avut loc în cadrul Simpozionului cercetării desfășurat în amfiteatrul Institutului de Cercetări Științifice al universității (I.C.T.I.M.), la el luând parte conducerea universității, profesori și cercetători, Părintele Vicar Eparhial, Părinți Consilieri de la Centrul Eparhial, precum și studenți, masteranzi și doctoranzi.

Au ținut alocuțiuni: domnul conf. univ. dr. Călin Oros, Rectorul universității, doamna Gabriela Teodorescu, Prorectorul universității, care a rostit Laudatio, și Înaltpresfinția Sa care a susținut o prelegere referitoare la relația dintre credință și știință.

Reamintim faptul că Înaltpreasfinția Sa este Decan onorific al Facultății de Teologie și Științele Educației a Universității “Valahia”, a fost decan timp de două mandate al acestei facultăți și a fost distins de către Universitate cu titlul de profesor honorificus (2012), doctor honoris causa (2013), și i-a fost acordată Diploma de excelență pentru contribuția la dezvoltarea Universității oferit de către Senatul Universităţii “Valahia” din Târgovişte (2016).

Sursa: Arhiepiscopia Târgoviștei

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top