fbpx

Platformă de știri și opinii

Chindia

Ce dezamăgire! Chindia a fost eliminată din Cupa României

in Actualitate/Sport by
Banner

Chindia a pierdut, pe final de meci, șansa de a ajunge în optimile de finală ale Cupei României la fotbal, într-un meci contra celor de la Hermannstad.

Echipa lui Viorel Moldovan avea anunțat ca obiectiv clar o victorie împotriva celor de la Hermannstad, mai ales după eșecul la limită din campionat, contra sibieninilor (scor 2-1 pentru Hermannstad).

Iată echiple trimise în teren de ce i doi antrenori:

Chindia: Aioani – Ad. Ioniţă, C. Dinu, Yameogo, Dudea, D. Neguţ, Leca, D. Dumitraşcu, Voduţ, D. Novac (cpt.), Ivancic 
Rezerve: D. Moldovan – Martac, Dumiter, Raţă, Piţian, Andr. Şerban, D. Florea 
Antrenor: Viorel Moldovan 

Hermannstadt: Emanuel Novo – Vodă, Rimane, I. Stoica, Buşu, L. Dumitriu, Offenbacher, Joalisson, Sîntean, Plazonja, Mattia 
Rezerve: I. Pop – L. Niţă, Afonso Taira, Romario, Buzan, Yazalde, D. Tătar 
Antrenor: Costel Enache

Fotostadion “Ilie Oană”, Ploiești, imagine arhivă

Prima repriză a fost dominată clar de Chindia Târgoviște, dar Dumitrașcu (bară min.16) și Neguț pe final de repriză nu reușesc să marcheze.

Și a doua jumătate a meciului a început tot în nota de dominare a celor de la Chindia care au părut că doresc mai mult să câștige partida. Mai mult chiar, în minutul 68, Alexandru Vodă de la oaspeți primește un al doilea cartonaș galben și implicit pe cel roșu.

Surprinzător totuși Chindia nu  mai forțat pe final, când a evoluat în superioritate numerică, iar inevitabilul s-a produs în minutul 88. La o fază care nu anunța nimic Ad. Ioniță (19 ani, jucător aflat la primul meci oficial la Chindia) a faultat inutil, în marginea careului de 16 m, arbitrul arătând fără ezitare punctul de la 11 m.

 Joalisson Santos Oliveira a trnsformat fără ezitare și a stabilit scorul final al partidei.

Chindia Târgoviște-Hermannstad 0-1 (0-0)

„Nu am avut clarviziune”, a fost, în rezumat, declarația lui Viorel Moldovan la finalul partidei, una în care Chindia a părut că nu a vrut să forțeze și să se complice cu o calificare în faza următoare a competiției.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top