fbpx

Platformă de știri și opinii

Drum închis

DB: Anunț important de la autorități. Drum închis, în munte, pentru trei zile

in Actualitate/Travel/Utile by
Banner

Autoritățile din Dâmbovița anunță că  drumul de legătură DJ 713 Dichiu-DJ 714 Zănoaga va fi închis circulației pentru trei zile, între 24-26 septembrie. Accesul în zonă se va face pe drumuri ocolitoare.

Drum închis
Drumul de legătură DJ 713-DJ 714, va fi închis în perioada 24-26 septembrie 2019(sursa foto-Asociația turistică Padina-Peștera)

După cum anunță CJ Dâmbovița, autoritatea ce administrează segmentul de drum amintit:

Pentru  aşternerea de mixturi asfaltice la obiectivul ,,Drum de legătură DJ 713 Dichiu – DJ 714 Zănoaga”, se închide circulaţia rutieră pe sectorul menţionat, în perioada 24 – 26.09.2019.

Pentru accesul în Platoul Padina-Peştera, se va utiliza traseul DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroeni – Zănoaga – Bolboci – Padina – Peştera, sector pe care sunt în desfăşurare, lucrări de întreţinere a părţii carosabile pietruite.

Prin grija constructorului, se va asigura dirijarea circulaţiei în punctele Cota 1000 Moroeni – intrare DJ 713 şi Zănoaga – intersecţie DJ 713 cu DJ 714.

În vederea realizării, în condiţii de siguranţă, a aşternerii de mixturi asfaltice la obiectivul mai sus-menţionat, recomandăm participanţilor la trafic respectarea restricţiilor de circulaţie cu menţiunea că acestea se vor ridica în cazul în care condiţiile meteorologice vor fi nefavorabile.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top