fbpx

Platformă de știri și opinii

Conf presă IPJ DB

Suspiciuni confirmate: Micuța decedată la Gura Șuții a fost răpită și apoi ucisă (video)

in Actualitate by
Banner

Șeful Inspectoratului de Poliție al județului Dâmbovița, comisar-șef Sorin Păun și prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, au confirmat faptul că micuța dată dispărută și apoi găsită decedată, la Gura Șuții, a fost răpită. Principalul suspect este un cetățean străin.

Conf presă IPJ DB
Polițiștii dâmbovițeni și prim-procurorul de la parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița au devoalat întregul fir ala evenimentelor în cazul de la Gura Șuții.

Într-o conferință de presă, autoritățile din Dâmbovița au confirmat cele mai negre scenarii. Micuța de 11 ani, din Gura Șuții, a fost cel mai probabil răpită pe drumul de la școală spre casă. Ulterior, a fost ucisă de răpitor și abandonată pe un câmp.

Minora a fost răpită și apoi ucisă-concluzia oficială

Forțele implicate în anchetarea cazului au ajuns la concluzia că minora a fost răpită, după ce au vizionat mai multe înregistrări ale unor camere de supraveghere. O mașină închiriată, care ar fi trebuit să parcurgă o distanță  în 2-3 minute, apare în înregistrări la o jumătate de oră distanță, între cele două puncte din imaginile de pe camerele de supraveghere. Mașina a fost închiriată de un cetățean străin (posibil olandez, conform surselor), acesta fiind momentul în care anchetatorii au bănuit că minora a fost răpită de cel/cei din mașina respectivă, iar  ulterior ucisă.

Minora din Gura Șuții a dispărut în data de 19 septembrie în jurul orei 17.30, pe drumul de la școală spre casă. Polițiștii o caută încă din seara zilei de 19 septembrie. Abia astăzi, 22 septembrie, corpul neînsuflețit, a fost găsit abandonat pe un câmp, la kilometri distanță de locul în care micuța a fost văzută (în imaginile de pe camerele de supraveghere) ultima dată.

Principalul suspect în acest caz (a fost deschis un dosar penal în REM) va fi audiat. Deasemenea, mașina în care se afla suspectul, a fost indisponibilizată. Mașina a fost închiriată din București, spune procurorul de caz.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top