fbpx

Platformă de știri și opinii

Update| Fetița dispărută la Gura Șuții, găsită decedată pe un câmp

in Actualitate/Social by
Banner

Update| Fetița dispărută vineri la Gura Șuții a fost găsită decedată, pe un câmp din localitatea Produlești, la mai mulți kilometri distanță față de locul în care dispăruse. Conform polițiștilor dâmbovițeni, corpul neînsuflețit prezenta urme de violență. A fost deschis un dosar penal în REM, pentru ucidere. S-a stabilit deja un cerc de suspecți.

Conform Digi24, a fost reținut un cetățean olandez care ar putea avea legătură cu cazul. IPJ Dâmbovița va prezenta o situație a cazului începând cu ora 19.00 (22 septembrie 2019) . Conferința de presă va fi transmisă pe pagina de facebook a Poliției Române.

Știre inițială

Este deja a treia zi de căutări la Gura Șuții, în județul Dâmbovița. Aproximativ 200 de polițiști, inclusiv un elicopter MAI, jandarmi și reprezentanți ISU, ce au căutat inclusiv în albia râului Dâmbovița, încearcă să o găsească pe fata de 11 ani, ce a dispărut fără urmă, în data de 20 septembrie.

 

Foto– Imagini cameră de supraveghere (sursa Pro TV)

Copila a plecat de la școală și, cu ajutorul unor camere de supraveghere, polițiștii au refăcut traseul acesteia către casă. Traseul a putut fi reconstituit, cu ajutorul imaginilor, până aproape la 100 de m de casa în care fata locuia. Câinii de urmă folosiți de polițiști s-au oprit însă la casa fetei.

Foto– Căutare minoră Gura Șuții (22 septembrie)

Sursa foto-  captură filmare, MDI TV

Căutările minorei au continuat pe parcursul zilei de 21 septembrie, fiind întrerupte doar pe timpul nopții. În cursul zilei de duminică, 22 septembrie, au fost reluate căutările fiind, din nou, adus un elicopter MAI, pentru survolarea zonei localității Gura Șuții.

Foto– Căutări minoră, 21 septembrie 2019

Până la momentul de față nu a fost descoperit niciun indiciu, cu privire la motivul dispariției minorei. Polițiștii dâmbovițeni spun că nu a fost exclusă nicio variantă de lucru. Căutările vor continua pe parcursul zilei de 22 septembrie.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top