fbpx

Platformă de știri și opinii

  • DSC_0013.jpg
  • DSC_0032.jpg
  • DSC_0045.jpg
  • DSC_0100.jpg
  • DSC_0122.jpg
  • DSC_0137.jpg
  • DSC_0158.jpg
  • DSC_0169.jpg

Fii activ, fii sportiv! Tinerii dâmbovițeni, încurajați să facă mișcare

in Actualitate by
Banner

Sala Sporturilor din Târgoviște a găzduit festivitatea de premiere a echipelor câștigătoare în cadrul proiectului „Fii activ, fii sportiv!”. Evenimentul este organizat de Asociația Județeană Sportul pentru Toți Dâmbovița, proiectul fiind finanțat de Consiliul Județean Dâmbovița.

Pe parcursul derulării proiectului, au fost implicați 500 de copii din județ, cu vârste cuprinse între 7 și 15 ani, aceștia participând la întreceri sportive pe 4 categorii.

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, a participat la festivitate, în cadrul căreia au fost premiate primele 3 echipe clasate în concurs. De altfel, pentru această primă sesiune, Consiliul Județean Dâmbovița a contribuit cu suma de 21.700 lei.

Acest gen de manifestări au ca scop încurajarea tinerei generații să practice activități fizice și sportive, în scopul adoptării unui stil de viață sănătos.

Cu acest prilej, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, a transmis participanților următorul mesaj:

”Vreau să vă felicit pe dumneavoastră, profesorii de educație fizică și sport, pentru ceea ce faceți pentru acești copii (…). Vă asigur că noi, de la Consiliul Județean Dâmbovița, sprijinim astfel de activități, pentru că sunt benefice. Vouă, dragi copii, pentru că am văzut un copilaș plângând că a pierdut la una dintre competiții, vă spun un lucru: Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă! Peseverați, pentru că numai așa veți ajunge campioni. Cred că trebuie să avem convingerea că putem face împreună foarte multe lucruri bune. Ne vedem sâmbătă, la cros-ul din Pucioasa. Vă feicit, doamnelor și domnilor profesori, pentru modul în care vă implicați și îi sprijiniți pe acești copii. Mult, mult, succes!”

 Sursa: Consiliul Județean Dâmbovița

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top