fbpx

Platformă de știri și opinii

Botoșani, cea mai lungă deplasare pentru Chindia

in Sport by
Banner

Echipa-fanion a sportului din județul Dâmbovița, Chindia Târgoviște, joacă astăzi de la ora 17.30 la Botoșani, contra echipei din localitate, meci din cadrul etapei a X-a a Ligii I.

Antrenorul roș-albaștrilor, Viorel Moldovan, nu poate conta pe Cherchez, Bic, Dinu (accidentați) și Neguț (suspendat pentru cumul de patru cartonașe galbene). Și gazdele Chindiei de duminică au serioase probleme de lot, vin după șase etape în care nu au mai cunoscut gustul victoriei, iar atmosfera din vestiar este destul de încordată.

Ca de fiecare dată, ne propunem sa câștigam toate cele trei puncte. Întâlnim o echipă cu dinamică de la mijloc în sus, dar cu vulnerabilități în defensivă. Trebuie să le speculăm, să marcăm și să câștigăm, mai ales că vine o săptămână foarte încărcată pentru noi”, a prefațat Moldovan meciul de la Botoșani cu declarații postate pe pagina de Facebook a clubului.

15 suporteri ai Chindiei vor parcurge cu trenul aproximativ 900 km dus-întors pentru a fi alături de favoriți în cea mai lungă deplasare a sezonului.

Novac e apt de joc!

Operat de menisc în urmă cu o lună, Daniel Novac s-a refăcut rapid și poate juca duminică la Botoșani. Mijlocașul care va împlini pe 26 septembrie 32 de ani a făcut deplasarea cu lotul Chindiei în Moldova și s-ar putea afla în teren din primul minut. Altfel, etapa nu a început rău deloc pentru Chindia: Academica Clinceni a câștigat la Voluntari cu 2-1, Sepsi a făcut instrucție cu Hermannstadt, 3-0, iar Dinamo a pierdut cu Astra, 2-3, la capătul unui joc în care Budescu a fost eliminat.

Foto: Facebook AFC Chindia Târgoviște

Banner

Ultimele stiri din Sport

Go to Top