fbpx

Platformă de știri și opinii

Vreme în răcire

Răcire accentuată – minime de 6 grade, în DB. Vezi ce spun prognozele meteo

in Actualitate/Utile by
Banner

Meteorologii au anunțat o perioadă cu o scădere accentuată a temperaturilor, în toată țara. La Târgoviște maximele diurne nu vor trece de 20 de grade Celsius, în vreme ce minimele nocturne vor ajung doar până la 6 grade Celsius. În zona montană se vor înregistra chiar temperaturi negative, în cursul nopții.

Valul de aer rece ce lovește România, în aceste zile, anunțat de meteorologi, a adus cu sine și primele avertizări de tip Cod galben de vânt. Deocamdată avertizările au fost emise doar pentru zona de Nord și N-E a României, unde vântul a bătut și cu rafale de până la 80 km/h.

Vreme în răcire
Maxime de doar 20 de grade celsius și minime de 6 grade celsius, la Târgoviște, în următorul interval.

Deocamdată, în județul Dâmbovița, nu a fost emisă nicio alertă de acest tip. Totuși, anunțurile meteorologilor în ceea ce privește vremea, din următoarele zile, nu sunt în întregime îmbucurătoare.

Astfel, la Târgoviște, temperaturile maxime vor scădea de la 25 de grade (18 septembrie 2019) până la 18 grade (joi 19 septembrie) sau 21 de grade (vineri 20 septembrie) și 19 grade (sâmbătă 21 septembrie).

Minimele nocturne vor ajunge însă și la doar 6 grade Celsius.

În ceea ce privește precipitațiile, veștile sunt la fel de proaste. Abia în data de 24 septembrie sunt anunțate ploi însemnate, la Târgoviște și în județul Dâmbovița. (conform vrea.ido.ro)

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top