fbpx

Platformă de știri și opinii

Director batut la Bădulești

Director de școală agresat de un părinte, la Bădulești-Crângurile

in Actualitate/Educație/Social by
Banner

Polițiștii au fost puși în alertă, în această dimineață (16 septembrie 2019) de un apel la 112, prin care era anunțat faptul că un cadru didactic este bătut, în incinta unei școli de pe raza comunei dâmbovițene Crângurile.

Apelul la 112 a fost făcut în dimineața zilei de 16 septembrie, în jurul orei 9.05. La fața locului au fost direcționați rapid polițiștii de la postul de Poliție Crângurile, pentru a interveni în conflictul care se desfășura în incinta unității Școlii Gimnaziale Bădulești.

Director batut la Bădulești
Un cadru didactic bătut, de părintele unui elev, la Școala Gimnazială Bădulești-Crângurile(foto-caracter ilustrativ).

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu (este vorba de directorul unității de învățământ), ar fi fost agresat de tatăl unui elev al unității de învățământ.

Victima nu a solicitat intervenția ambulanței, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Interior școala Bădulești (decembrie 2018)

Sursa fotofacebook

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj. Cercetările sunt continuate sub coordonarea unui procuror de pe lângă Judecătoria Găești.

Față de bărbatul bănuit de comiterea faptei, polițiștii au dispus măsura sancționării contravenționale în conformitate cu prevederile Legii nr.61/1991, privind ordinea și liniștea publică.

Dosarul urmează a fi declinat Parchetului de pe lângă Judecătoria Găești.

Nu se cunosc motivele ce au determinat reacția bărbatului, ce a decis să îl agreseze pe directorul școlii din Bădulești.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top