fbpx

Platformă de știri și opinii

PSD Dâmbovița: record la… strângerea de semnături!

in Actualitate/Politică by
Banner

Este, fără îndoială, principala preocupare – pentru unii devenită adevărată obsesie – a politicului, zilele acestea: strângerea de semnături pentru susținerea unuia sau altuia dintre cei ce și-au anunțat intenția de a candida la președinție.

Partid mare, cu structuri bine consolidate în teritoriu, PSD nu are în nici un caz probleme în strângerea numărului de semnături necesare susținerii propriului candidat, singura grijă fiind de a ieși în evidență prin depășiri-record ale cotelor alocate.

PSD Dâmbovița este în top, la capitolul amintit, chiar dacă cifrele exacte vor fi cunoscute abia luni, după cum a anunțat președintele executiv al organizației, d-na Carmen Holban.

Chiar dacă centralizarea datelor nu era finalizată la momentul anunțului, deputatul Carmen Holba a prezentat o scurtă listă a ”premianților”, organizații locale care au avut rezultate spectaculoase în operațiunea de strângere de semnături necesare d-nei Dăncilă: Aninoasa, Bilciurești, Brănești, Ciocănești, Cobia, Cornățelu, Crângurile, Dobra, Doicești, Dragomirești, Hulubești, Nucet, Raciu, Răscăeți, Slobozia Moară, Râul Alb, Valea Mare sau Voinești.

Carmen Holban a declarat că și la celelalte organizații locale lucrurile stau foarte bine, așa încât luni cu toții vor figura pe lista ”premianților”, contribuind la obținerea unor rezultate foarte bune la nivelul întregului județ.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top