fbpx

Platformă de știri și opinii

Al.Oprea PSD DB

Alexandru Oprea își caută dreptatea în justiție

in Actualitate/Politică by
Banner

Candidat la o funcție de conducere în PSD Dâmbovița la proximul scrutin (probabil 20 septembrie, dar data nu e sigură), președintele CJ Dâmbovița, Alexandru Oprea, vrea dreptate. Pentru sine și pentru social-democrați. Cel puțin asta a declarat într-o conferință de presă la care a participat, la sediul PSD Dâmbovița (12.09.2019).

Al.Oprea PSD DB
Alexandru Oprea (dreapta imagine) vorbește despre conferința de alegeri din PSD DB și dreptatea personală.

Al. Oprea spune că, în ceea ce privește dreptatea personală,  nu și-o va putea recăpăta decât în justiție, după ce, atât el cât și familia sa, au fost atacați în spațiul virtual cu precădere de când și-a anunțat intenția de a candida.

În plus, din spusele președintelui Consiliului județean, reise că alegerile din PSD Dâmbovița vor fi unele cu scântei, cel puțin, dat fiind și apelul făcut către votanți, poporul PSD, de către Alexandru Oprea. Oricum, imaginile vorbesc suficient, pentru a nu mai fi nevoie de alte considerații pe marginea subiectului, cel puțin din perspectiva președintelui CJ Dâmbovița.

Alegerile din PSD Dâmbovița ar trebui să aibă loc în data de 20 septembrie, după ce, inițial, fuseseră programate în data de 6 septembrie 2019. O nouă amânare este destul de probabilă, dat fiind că fixarea datei depinde de… Bruxelles. Mai precis de finalizarea procedurilor de învestire în funcții a comisarilor europeni, între care se află și Rovana Plumb, președinte (în exercițiu) al PSD Dâmbovița.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top