fbpx

Platformă de știri și opinii

Dan Barna

Dan Barna(USR-Plus), campanie de strângere de semnături la Târgoviște

in Actualitate/Analize/Politică by
Banner

Candidatul USR-Plus la prezidențialele toamnei, Dan Barna, a venit la Târgoviște (8 septembrie 2019) într-o acțiune de strângere de semnături (pentru propria sa candidatură).

Barna nu a ales întâmplător ziua de 8 septembrie (zi aniversară la Târgoviște, când se sărbătoresc “Zilele cetății Târgoviștei”) pentru descinderea de la Târgoviște. Destul de degajat și mai degrabă părând un ONG-ist, angajt într-o acțiune socială, Dan Barna a părut că vrea să vorbească cu fiecare târgoviștean prezent pe stradă, la momentul în care susținătorii USR-Plus au ajuns la Târgoviște (aproximativ între  orele 11.00-12.00, în ziua de 8 septembrie).

Dan Barna
Dan Barna, candidatul USR-Plus la preziențiale, a fost la Târgoviște.

Mulți dintre cei cu care Barna a dialogat l-au întrebat însă de ce USR-Plus nu vrea să intre la Guvernare. Pe scurt Dan Barna a spus că sunt două motive “Ponta și Tăriceanu”. Iată declarația:

Barna a  luat la pas tot centrul Târgoviștei, mulți ( eram aproape a scrie toți cei de pe stradă) dintre cei pe care i-a oprit pe stradă, pentru a dialoga, alegând până la urmă să semneze pe lista de susținere a acestuia la alegerile prezidențiale.

La Târgoviște, alianța USR Plus a reușit să câștige cel mai recent scrutin, cel din 26 mai 2019, respectiv alegerile europarlamentare.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top