fbpx

Platformă de știri și opinii

Gol Hermannstad

Ce ghinion! Hermannstad-Chindia 2-1 (1-0)

in Actualitate/Sport by
Banner

Chindia Târgoviște a pierdut nemeritat partida disputată în deplasare contra celor de la Hermannstad, din etapa a VIII-a a ligii I de fotbal. Elevii lui Viorel Moldovan au dominat o mare parte din partidă, dar cei care s-au bucurat la final au fost gazdele din Sibiu.

Meciul dintre Chindia și Hermannstad a avut loc pe stadionul Tran-Sil din Tg. Mureș.Iată care au fost echipe ce s-au confruntat pe teren, în partida din etapa a opta, a ligii I de fotbal:

Foto – antrenament Chindia

Hermannstadt: Emanuel Novo – Măţel, Viera, Luchin, Opruţ – Romario, David Caiado – Petrescu, Jo Santos, Cordea – Yazalde
Rezerve: Pop – Dâlbea, Dumitriu, Sîntean, Debeljuh, Tătar
Antrenor: Costel Enache

Chindia: Aioani – Martac, Benga, Leca, Dumitraşcu – Bic, Raţă – Neguţ, Mihai, Şerban (Florea 46) – Voduţ
Rezerve: Popescu – Yameogo, Florea, Burlacu, Dinu
Antrenor: Viorel Moldovan

Prima repriză

Partida a început cu cei de la Chindia arătând  multă incisivitate, dovadă că elevii lui Moldovan au venit la Tg. Mureș ca să obțină toate cele trei puncte. Totuși, într-o perioadă a jocului fără mari ocazii de poartă, gazdele au reușit să deschidă scorul prin Petrișor Petrescu (min.17) ce a reluat în poarta lui Aioani, o minge ce a părut rătăcită în careul Chindiei, după ce fundașii nu au intervenit asupra centrării. Până la pauză, deși oaspeții au încercat să revină pe tabelă, scorul a rămas nemodificat, singura ocazie fiind consemnată în ultimul minut al primei reprize(min.45+2) când Neguț a reluat acrobatic din careul gazdelor. scor la pauză Hermannstad-Chindia 1-0.

Repriza a doua

Foto – Gol Chindia (Daniel Florea)

Viorel Moldovan a mutat inspirat la pauză. Daniel Florea, ce l-a înlocuit pe Șerban, din minutul 46, a reușit să restabilească egalitatea (min. 48) reluând în plasă, din mijlocul careului de 16 m, o centrare venită din flancul drept al Chindiei.

Gol Hermannstad
Golul de 2-1, din partida Hermannstad-Chindia 2-1 (1-0)

Chindia a pus stăpânire pe joc, după marcarea golului egalizator. Totuși nu a reușit să marcheze, același Florea trimițând balonul în bară. Mai mult chiar, în minutul 75, gazdele reușesc să înscrie prin croatul  G. Debeljuh, ce a reluat cu capul o centrare, din aproximativ 11 m. În ciuda încercărilor din ultimele minute ale dâmbovițenilor, tabela a rămas nemodificată până la fluierul de final. Chindia rămâne cu doar 5 puncte (după opt etape în liga I) și ocupă una dintre poziții retrogradante, în clasament.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top