fbpx

Platformă de știri și opinii

Școlile și grădinițele din Târgoviște se pregătesc să îi primească pe copii în spații moderne

in Actualitate/Administrație by
Banner

Se apropie debutul anului școlar, așa că, în aceste zile, autoritățile verifică, în teren, condițiile în care unitățile de învățământ targoviștene își vor primi elevii pe data de 9 septembrie.

Astfel, în această vară au fost realizate lucrări ample de modernizare și întreținere la mai multe unități de învățământ din municipiul Târgoviște.

Școala Gimnazială „Profesor Paul Bănică”, Scoala Gimnaziala „Grigore Alexandrescu”, Colegiul Economic “Ion Ghica”, reprezintă numai câteva dintre unitățile care au beneficiat sau la care încă sunt în curs lucrări importante de modernizare.

A fost înlocuit parchetul în zeci de săli de clasă, au fost înlocuite uși, au fost înlocuite obiectele sanitare la toalete, au fost făcute intervenții la instalația electrică, au fost realizate zugrăveli și multe alte îmbunătățiri.

“Aceste interventii vin să completeze amplul program de investiții în infrastructura educațională a municipiului Târgoviște în condițiile în care, la acest moment, se lucrează concomitent la nu mai puțin de 11 proiecte din zona infrastructurii educaționale, respectiv:

– Realizare Bază sportivă la Colegiul Naţional “Constantin Carabella” din Municipiul Târgovişte, judeţul Dâmboviţa;

– Extindere, reabilitare (consolidare, recompartimentare), modernizare și echipare Creșa 14 Târgoviște;

– Extindere, reabilitare (consolidare, recompartimentare), modernizare și echipare Creșa 13 Târgoviște;

– Extindere, reabilitare (consolidare, recompartimentare), modernizare și echipare Creșa 16 Târgoviște;

– Extindere, reabilitare (consolidare, recompartimentare), modernizare și echipare Creșa 8 Târgoviște;

– Îmbunătăţirea infrastructurii educaţionale prin reabilitarea, modernizarea şi echiparea Grădiniţei cu Program Prelungit Nr.13 din Târgovişte, jud. Dâmboviţa;

– Eficientizare energetică prin reabilitarea şi consolidarea clădirilor publice din Municipiul Târgovişte – Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 15, Târgovişte, judeţul Dâmboviţa;

– Construire grădiniță în cartierul Sagricom;

– Îmbunătăţirea infrastructurii educaţionale prin extinderea, reabilitarea, modernizarea şi echiparea Şcolii Gimnaziale „Mihai Viteazul” din Târgovişte, jud. Dâmboviţa;

– Îmbunătăţirea infrastructurii educaţionale prin extinderea, reabilitarea, modernizarea şi echiparea Şcolii Gimnaziale „Matei Basarab” din Târgovişte, jud. Dâmboviţa;

– Îmbunătăţirea infrastructurii educaţionale prin reabilitarea, modernizarea, extinderea şi echiparea Grădiniţei nr.8 „Raza de Soare” din Târgovişte, jud. Dâmboviţa;”, a declarat Cristian Daniel Stan, Primarul Municipiului Târgoviște.

 

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top