fbpx

Platformă de știri și opinii

Bărbat Pro România dispărut

Pro România-Școala de vară anulată, după ce un dâmbovițean a dispărut în mare, la Olimp

in Actualitate/Analize/Politică by
Banner

O tragedie a avut loc astăzi (31 august 2019) în stațiunea Olimp. Un dâmbovițean, de 32 de ani (36 de ani conform altor informații), a dispărut în valurile mării, după ce a intrat în apă ca să salveze doi copii, ce erau în pericol de înec. Potrivit ISU Dobrogea, bărbatul a reușit să îi salveze pe cei doi copii, dar nu a mai avut forță să iasă din valurile agitate. Pe tot litoralul este arborat steagul roșu, ce interzice intrarea în mare, din cauza valurilor foarte mari și a pericolului iminent de înec.

Bărbatul din Dâmbovița, dispărut în valuri, venise la mare pentru a participa la Şcoala de Vară organizată de Pro România.

„Suntem toți șocați si devastati din cauza tragediei care a avut loc azi la Olimp. Suntem alături de familia și prietenii colegului nostru cu adevărat erou – care azi și-a sacrificat viața pentru a salva doi copii ( nu erau copiii săi, nici măcar nu îi cunoștea – pur și simplu i-a văzut în pericol și, alături de Octavian, un alt coleg al nostru la fel de curajos, le-a sărit in ajutor)! Am anulat imediat toate evenimentele pe care le mai aveam programate în cadrul Școlii de Vară a tinerilor ProRomnia”

A postat Victor Ponta, președintele ProRomânia, pe pagina sa de Facebook.

Bărbat Pro România dispărut
Un barbat din Dambovița a dispărut în mare la Olimp. Pro Romania a anulat scoala de vară, din cauza incidentului.

Deocamdată, bărbatul dispărut în valurile mării nu a fost găsit, de către cei de la Agenţia Română de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM), ce au pornit în căutarea sa, de ore bune.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top