fbpx

Platformă de știri și opinii

Alexandru Oprea candidează

Alexandru Oprea (re)confirmă candidatura pentru președinția PSD Dâmbovița

in Actualitate/Politică by
Banner

Nu mai este nici un dubiu: Alexandru Oprea va candida la alegerile interne din 6 septembrie, pentru o funcție la vârful organizației!

Informația a fost furnizată chiar de președintele CJD, în direct, la Columna TV. Singura necunoscută a fost și rămâne poziția pentru care va opta.

Așa cum spunea și în urmă cu aproximativ 10 zile, fruntașul social-democrat își va depune candidatura pentru funcția de președinte sau cea de președinte executiv. Decizia finală o va lua după consultări în interiorul partidului, la finele acestei săptămâni.

Dl. Oprea a anunțat că elementul care va determina alegerea uneia dintre cele două variante este poziția actualului președinte, Rovana Plumb. Europarlamentar, propusă pentru funcția de comisar european, d-na Plumb ar putea renunța la candidatura pentru un nou mandat în fruntea organizației județene, caz în care dl. Oprea va candida pentru funcția de președinte al PSD Dâmbovița. Dacă, însă, Rovana Plumb va dori să ceară votul delegaților pentru un nou mandat, Oprea va alege să candideze pentru funcția de președinte executiv.

Așadar, în 2-3 zile vom afla nu numai dacă Dâmbovița va avea un comisar european, ci și care vor fi candidații ce vor intra în linie dreaptă pentru preluarea frâielor conducerii PSD Dâmbovița.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top