fbpx

Platformă de știri și opinii

Accident Petrești

Update| Doi răniți, în urma unei coliziuni auto, la Petrești

in Actualitate by
Banner

Un accident, în care au fost implicate mai multe mașini, a avut loc în jurul orei 11.00 (29 august 2019) pe raza localității Petrești. Conform primelor informații, furnizate de IPJ Dâmbovița, în accident ar fi fost implicate trei mașini.

Accident Petrești
Un accident în care au fost implicate trei mașini a avut loc la Petrești.

În urma impactului violent dintre acestea, cel puțin una dintre mașini a fost proiectată în afara părții carosabile. Două persoane au fost accidentate, una dintre acestea fiind preluată de urgență de ambulanță și transportată la spital.

Nu se cunosc, deocamdată, cauzele producerii accidentului. La fața locului se desfășoară cercetări pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor producerii acestuia.

Update:

Accidentul a fost provocat de un șofer de 67 de ani, care ar fi avut alte preocupări la volan (de natură a distrage atenția),conform IPJ Dâmbovița,  în momentul în care a scăpat mașina de sub control. Autoturismul a izbit deosebit de puternic două mașini, ce se aflau staționate la marginea drumului. Persoanele accidentate sunt șoferul autoturismului, ce a provocat accidentul, și o pasageră din mașină. În mașinile parcate nu se afla nicio persoană.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top