fbpx

Platformă de știri și opinii

Brănești: încă un proiect dus la bun sfârșit!

in Actualitate/Administrație by
Banner

La Brănești, proiectele de modernizare a localității prind viață unul după altul! Săptămâna aceasta s-a desfășurat vizita în teren a specialiștilor de la Centru Regional pentru Finanțarea Investițiilor din mediul Rural (CRFIR) 3 Sud Muntenia, care au dorit să verifice la fața locului execuția proiectului „ACȚIUNI DE SENSIBILIZARE ECOLOGICĂ ÎN COMUNA BRĂNEȘTI, JUDEȚUL DÂMBOVIȚA”

Proiectul, finanțat prin PNDR/ AFIR – GAL Valea Ialomiței este doar una dintre investițiile angajate de administrația comunei, menite a impulsiona dezvoltarea localității nu doar din punct de vedere economic, ci și în ceea ce privește standardul de viață.

Vizita specialiștilor CRFIR a relevat faptul că, așa cum prevede proiectul, băncile au fost montate conform graficului, pubelele distribuite corespunzător, coșurile de beton cu capac metalic amplasate pe teritoriul comunei respectă schițele din proiect etc, fapt pentru care evaluatorii nu au avut obiecții.

Urmare a controlului efectuat și a raportului întocmit, cererea de plată finală a fost aprobată și urmează să intre la plată în cel mai scurt timp posibil.

Pentru brăneșteni înseamnă încă un proiect important dus la bun sfârșit!

 

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top