fbpx

Platformă de știri și opinii

Ionel Petre demisioneaza din Guvern

Ionel Petre (ALDE) demisionează din postul guvernamental

in Actualitate/Analize/Politică by
Banner

Președintele ALDE Dâmbovița, Ionel Petre, și-a anunțat demisia din postul guvernamental deținut, respectiv subsecretar de stat la Agenția Națională pentru Arii Naturale Protejate (ANANP), din subordinea Ministerului Mediului. Demisia lui Petre survine deciziei ALDE de a ieși de la guvernare.

Printr-o postare pe facebook, Petre Ionel (foto) își justifică gestul demisiei (cel puțin încercă) în felul următor:

„Am convingerea că demisia mea de astăzi, din funcția de vicepreședinte cu rang de subsecretar de stat din cadrul ANANP, este gestul pe care trebuie sa îl facă un demnitar atunci când recunoaște că, indiferent dacă poate fi găsit direct vinovat sau nu, undeva în structura din care face parte se petrec lucruri pe care nu le accepta.

Chiar dacă nu există vinovăție directă, neputința de a împiedica fenomenul unei guvernări în interesul unui singur partid și nu al oamenilor, așa cum este normal, trebuie să ducă la demisii de onoare. Mulțumesc tuturor celor care au înțeles alegerea ALDE de a ieși dintr-o guvernare inaptă incapabilă să adapteze pe adevăratele nevoi ale oamenilor. Împreună suntem mai puternici pentru o Românie prosperă!”

A scris Ionel Petre.

Este de remarcat și faptul că, în Dâmbovița, relațiile dintre PSD și ALDE erau destul de reci de ceva timp. Cei de la ALDE Dâmbovița nefiind practic băgați în seamă de partenerii de guvernare (PSD Dâmbovița), așa după cum a afirmat, în mai multe rânduri, chiar Ionel Petre.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top