fbpx

Platformă de știri și opinii

Daniel Neguț

Daniel Neguț (Chindia Târgoviște): “Să ne vedem de drumul nostru”

in Interviu/Sport by
Banner
Daniel Neguț (23 ani) a marcat în ultimele două jocuri ale echipei Chindia Târgoviște, contribuind la victoria cu Dinamo (3-2, gol de generic la 0-0) și la remiza de la Iași (2-2, gol la 0-2), rezultate care dau încredere roș-albaștrilor în perspectiva meciurilor viitoare. Atacantul a oferit un interviu pentru site-ul oficial al clubului în care a vorbit despre bilanțul echipei sale în prima parte a turului, despre meciul cu Hermannstadt, de duminică, dar și despre situația incredibilă din clasamentul Ligii I, unde FCSB a ajuns lanterna roșie. Iată câteva repere ale acestui dialog:
Daniel Neguț
Daniel Neguț (Chindia Târgoviște)-interviu după șapte etape, în liga I (foto-Marius Tudor).
“- Daniel, cum te simți, ai marcat și cu Dinamo, și cu Politehnica Iași, ați câștigat patru puncte în aceste două etape.
– Mă bucur că am legat două rezultate pozitive. Nu e important că am marcat eu, toată echipa s-a prezentat bine. Avem moralul bun, e altceva când vezi că se adună punctele. 
– Cât de mare e diferența dintre Liga a II-a și Liga I?
– Vă dați seama că lucrurile s-au schimbat mult. Nivelul este mai ridicat, dar eu cred că avem și potențial, și calitate, să facem o treabă frumoasă la Chindia. 
– Cinci puncte după șapte etape. Se putea mai mult?
– Cred că da. Era loc de mai bine, am făcut meciuri bune, chiar dacă am avut un program foarte dificil. 
– FCSB e pe ultimul loc, iar Dinamo are cu un punct mai mult decât Chindia. 
– E o situație de moment. Nu trebuie să ne intereseze pe noi ce fac FCSB sau Dinamo. E un campionat lung, trebuie să strângem puncte și să ne vedem de drumul nostru. 
– Cum vezi meciul de la Târgu Mureș?
– Mergem la victorie. Trebuie să câștigăm acest joc. În mod cert, nu va fi ușor, dar avem timp să pregătim în detaliu acest meci. Sper să fiu refăcut complet la ora jocului. De miercuri voi intra în program normal de pregătire. “
AFC Hermannstadt – Chindia se joacă duminică, 1 septembrie, ora 18.00, pe stadionul Trans-Sil (Târgu Mureș). 
Banner

Ultimele stiri din Interviu

Go to Top