fbpx

Platformă de știri și opinii

A.Țuțuianu-conf.presă 13 august 2019

Profeții politice. Adrian Țuțuianu anunță câștigătorul bătăliei din PSD DB

in Analize/Politică by
Banner

Scandalul izbucnit în PSD Dâmbovița, odată cu înmânarea către președintele PSD, Viorica Dăncilă, a unei scrisori de protest din partea mai multor membri importanți ai organizației Dâmbovița și continuat cu decizia CEx-ului Național al PSD de a organiza alegeri în filiala dâmbovițeană (detalii aici), are parte de reacții și din afara partidului.

Fostul social democrat, actualmente membru marcant în Pro România, senatorul Adrian Țuțuianu, a ieșit rapid într-o conferință de presă în care a “profețit” rezultatele anunțatei conferințe de alegeri (6 septembrie 2019), ce va avea loc în PSD Dâmbovița. Iată ce a anunțat Țuțuianu:

A.Țuțuianu-conf.presă 13 august 2019
senatorul Pro România care anunță rezultatul alegerilor din PSD DB

“Județul (sic!) scapă de Rovana Plumb și camarilă. Bătălia pentru preluarea puterii în PSD Dâmbovița se va da între două grupări. Va avea câștig de cauză grupul condus de Corneliu Ștefan (n.m. deputat PSD de Dâmbovița, ex președinte executiv al PSD Dâmbovița, demisionar din această funcție)”

“Rovana nu va mai candida (n.m. la alegerile din 6 septembrie). Cred că îndreptățit să preia conducerea, în PSD Dâmbovița, este grupul condus de Corneliu Ștefan”. “Scrisoarea de protest, înmânată de Vioricăi Dăncilă, a fost semnată de 49 de membri ai PSD, în principal primari, din Valea Dâmboviței dar și din alte zone”, a spus A.Țuțuianu

Este de notorietate faptul că fostul șef al PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, are un conflict deschis cu Rovana Plumb (președinte al PSD Dâmbovița) și Alexandru Oprea (președinte al CJ Dâmbovița), cei în jurul cărora actualul senator al Pro România spune că se grupează ceilalți poli de putere din PSD Dâmbovița, la momentul actual.

Banner

Ultimele stiri din Analize

Go to Top