fbpx

Platformă de știri și opinii

Viorica Dîncila - Rovana Plumb

PSD Dâmbovița: Mișcarea anti-Rovana se fâsâie (SURSE)

in Opinii/Politică by
Banner

Agitație mare, duminică, între social-democrații dâmbovițeni. Profitând de un eveniment religios de mare impact, care a adus la Târgoviște personalități politice marcante ale PSD, dizidenții social-democrați locali au încercat (din nou) să îi creeze probleme președintelui organizației județene, Rovana Plumb.

Aceștia au profitat de prezența liderului partidului și au încercat, aparent fără succes, să o abordeze deschis pe Viorica Dăncilă. Și pentru că  în politică asumarea răspunderii e rara avis (sau, pur și simplu, au convingerea că pot fi mai convingători în scris), i-au transmis o jalbă doamnei Dăncilă, în care își exprimau nemulțumirile față de situația din filială.

Sursele noastre spun că dizidenții cereau, printre altele, îndepărtarea fiului Rovanei Plumb din funcția de vicepreședinte al PSD Dâmbovița și organizarea de noi alegeri la la vârful organizației.

Chestiunea cu scrisoarea este un deja-vu, dacă ne amintim că, în urmă cu puțin timp, o scrisoare (tabel sau ce o fi fost el) semnată (așa se spunea) de peste 50 de primari și președinți de organizații, prin care i se cerea socoteală Rovanei Plumb pentru rezultatele la alegerile europarlamentare, n-a mai fost prezentată la ședința BPJ din lipsă de… curaj!

Duminică, situația s-a repetat (mai ales vizavi de curaj). Viorica Dăncilă ar fi primit scrisoarea (jalba) cu pricinile descrise mai sus, numai că președintele PSD ar fi dat-o spre rezolvare… Rovanei Plumb! Care, sunt convins, o va rezolva cu celeritate.

Banner

Ultimele stiri din Opinii

Go to Top