fbpx

Platformă de știri și opinii

Caracota cere demisia ministrului pentru mediul de afaceri

Senatorul Caracota (PNL) cere demisia ministrului pentru Mediul de Afaceri

in Parlament/Politică/uncategorized by
Banner

Iancu Caracota, senator PNL de Dâmbovița, afirmă că mai mulți miniștri din cabinetul Dăncilă ar trebui să demisioneze, după ce la rectificarea bugetară ministerele pe care le-au conduc au pierdut sume importante.

Vizat de nemulțumirea senatorului liberal este, în primul rând, Ștefan Radu Oprea, ministrul pentru Mediul de Afaceri. Într-un comunicat de presă, Caracota îi cere ministrului să ia poziție față de tăierile bugetare, care afectează programe importante pentru mediul de afaceri și pentru piața muncii.

”(…) Domnule ministru, vă cer să aveți o poziție publică față de această situație care creează premise pentru sufocarea acestui program util nu numai pentru cei care vor să-și deschidă un business, dar și pentru cei care își caută un loc de muncă. Poate nu ați avut timp să citiți comunicatul Ministerului de Finanțe… Vă spun eu! Ministerul dă asigurări că o serie de programe guvernamentale nu vor fi afectate, însă nu spune nici un cuvânt de programul Start-Up Nation. Nu vă îngrijorează nici măcar un comunicat oficial?!

Dacă tăcerea dumneavoastră vine din frica față de premierul Viorica Dăncilă, înseamnă că există un argument în plus să vă dați demisia. Mediul de afaceri are nevoie de un ministru care să apere, chiar și în fața prim-ministrului, întreprinzătorii vulnerabili. Micii antreprenori nu au nevoie de un ministru care stă preș, care nu suflă o vorbă atunci când activitatea instituției pe care o conduce este influențată negativ fără nici un fel de explicație”, afirmă Iancu Caracota, în comunicatul de presă amintit.

Banner

Ultimele stiri din Parlament

Go to Top