fbpx

Platformă de știri și opinii

Amenintare cu arma pe autostrada A1

Alertă la “112”. Amenințată cu arma, pe autostradă.

in Actualitate by
Banner

Caz aproape incredibil petrecut pe autostrada București-Pitești, în  seara zilei de 2 august 2019. Conform polițiștilor de la IPJ Dâmbovița:

“Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost sesizați prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112 de către o femeie, din Vâlcea, pasager într-un autoturism care se deplasa pe autostradă (A1) din direcția București către Pitești, cu privire la faptul că ar fi fost amenințată cu un pistol de către o persoană dintr-un autoturism care ar fi depășit pe banda de urgență.

De îndată, s-a constituit echipa operativă și au fost instituite filtre.

Autoturismul indicat de apelantă a fost depistat de polițiști pe raza localității Găești.

În autoturism au fost identificați 2 bărbați și o femeie: șoferul, un bărbat de 41 de ani, din Mătăsaru, o tânără din Valea Mare și un bărbat din Găești.

În prezent, aceștia se află la sediul Poliției Orașului Găești pentru audieri, în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor evenimentului.(n.m. ora 22 a zilei de 2 august).

Polițiștii spun că în autoturism nu a fost descoperită nicio armă.

În cauză, polițiștii vor întocmi un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.”

Amenintare cu arma pe A1
O femeie a fost amenintata cu arma pe A1. Faptasii retinuti de politisti.

După scandalul declanșat de ce s-a întâmplat la Caracal, apelurile la numărul unic de urgență 112 sunt tratate ca urgențe maxime. Din păcate, în multe dintre cazuri, apelurile continuă să fie unele false iar faptele prezentate de cei care apelează acest serviciu, sunt cel puțin distorsionate, față de realitate.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top