fbpx

Platformă de știri și opinii

Accident Priseaca DN 72A

Încă o dramă pe șosea, lângă Târgoviște. Un tânăr a decedat

in Actualitate by
Banner

Un nou accident cu consecințe dramatice a avut loc lângă Târgoviște. Pe DN 72 A, la ieșirea din cartierul Priseaca, trei mașini au intrat în coliziune puternică, în această după-amiază (în jurul orei 12.00, 1 august 2019).

Trei autoturisme au intrat în coliziune doi bărbați fiind răniți grav. Este vorba de doi tineri (de 21 de ani și respectiv 30 de ani), ambii sunt din Mănești, care se aflau în aceeași mașină.

Din nefericire, în ciuda mobilizării rapide (pompierii dâmbovițeni au intervenit, prin detașamentul Târgoviște cu 1 ASAS, iar SAJ Dâmbovița cu două ambulanțe), șoferul din mașina care a avut cel mai mult de suferit în urma accidentului, a decedat.

Se pare că și al doilea bărbat că este rănit grav.

Tânăr de 21 de ani decedat.Accident Priseaca
Coliziune auto.DN 72 A. Rănit grav și un decedat

Deocamdată, conform IPJ Dâmbovița, nu se cunosc cauzele producerii accidentului, la fața locului desfășurându-se cercetări, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor circumstanțelor, ce au condus la tragicul eveniment.

Reamintim că în urmă cu o săptămână, în apropiere de Târgoviște, pe DN 71, patru persoane și-au pierdut viața, într-un accident (trei cetățeni turci și un cetățean român decedând în urma unei coliziuni asemănătoare).

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top