fbpx

Platformă de știri și opinii

bărbat de 48 de ani strivit de tractor,

Ucis de tractor. Accident teribil la Pietrari.

in Actualitate by
Banner

Un bărbat de 48 de ani a fost victima unui accident dramatic la Pietrari, în Dâmbovița. Pe un drum îngust, greu practicabil, acesta s-a răsturnat cu tractorul, utilajul agricol prinzându-l sub el.

Conform informațiilor inițiale, furnizate de IPJ Dâmbovița, incidentul a avut loc în această după-amiază (31 iulie 2019), în comuna Pietrari, satul După Deal.

bărbat de 48 de ani strivit de tractor,
Bărbat de 48 de ani strivit de tractor

Tractorul s-a răsturnat peste bărbatul de 48 de ani într-o zonă greu accesibilă, astfel că salvatorii au avut de parcurs un drum suplimentar pe jos, nicio mașină neputând ajunge în zonă, au declarat cei de la ISU Dâmbovița.

Pompierii dâmbovițeni au intervenit la fața locului prin detașamentul Târgoviște, cu 1 Descarcerare grea, G.I. Voinești cu 1 ambulanță SMURD și 1 ASAS. Deasemenea Ambulanța Dâmbovița a deplasat un echipaj la fața locului.

Bărbatul a fost accidentat grav, astfel că la fața locului, salvatorii l-au găsit inconștient, efectuându-se manevre de resuscitare. Din nefericire bărbatul nu a mai putut fi salvat, acesta fiind declarat decedat.

 În cauză polițiștii dâmbovițeni au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top