fbpx

Platformă de știri și opinii

CHINDIA. Trei etape, un punct și multă neșansă

in Sport by
Banner

Nou-promovata din Târgoviște nu a arătat rău deloc în cele trei etape scurse din acest sezon al Ligii I. Dacă Dinamo sau FCSB s-au făcut de râs, înregistrând eșecuri dure cu Viitorul, respectiv FC Botoșani, Chindia a stat onorabil și la Mediaș (2-2), dar și în jocurile cu două dintre reprezentantele României în Europa Leage, pierzând cu același scor, 0-1. Și la Ploiești, cu Viitorul, și la Craiova, contra Universității, elevii lui Viorel Moldovan și-au creat ocazii mari, au nimerit barele, au controlat autoritar finalurile meciurilor, dar nu au reușit să înscrie. “Consider că am făcut un meci foarte bun, dar la fel ca și în jocul cu Viitorul, rămânem doar cu aprecierile. Mi-aș fi dorit să câștigăm meciul de la Craiova, pentru că eu de fiecare dată pregătesc jocurile doar la victorie. Am pierdut trei puncte importante, am stat bine în teren, am anihilat jocul Craiovei. A fost o neatenție în debutul părții a doua și am primit acel gol. Am încercat să revenim, ne-am creat ocazii, dar până la urmă, la acest nivel, o ocazie-două face diferența. Păcat că nu am reușit măcar un rezultat de egalitate, era mai echitabil”, a concluzionat Viorel Moldovan după disputa de pe Ion Oblemenco, unde Chindia a avut peste 100 de suporteri.

Bijuterie de stadion, 10.000 de spectatori

Chindia a jucat duminică pe unul dintre cele mai frumoase stadioane din țară, dacă nu cel mai cochet. Inaugurată în urmă cu mai puțin de doi ani, arena poate găzdui 30.983 spectatori. Victoria Universității cu Chindia a fost urmărită de 10.000 de spectatori, dintre care aproximativ 6.000 de abonați. Cu Honved, joi, ora 19.15, returul manșei a doua preliminare a Europa League, oltenii speră ca stadionul să fie arhiplin.

Moldovan, șanse mari să continue la Târgoviște

Chit că presa centrală a vehiculat în ultimele zile trecerea antrenorului cu care Chindia a promovat în Liga I în Ștefan cel Mare, Viorel Moldovan are șanse mari să continue pe banca grupării dâmbovițene. Legat contractual de Chindia, Moldovan pregătește în aceste zile meciul cu CFR, de sâmbătă, ora 21.00, la Ploiești. Șefii lui Dinamo nu sunt dispuși să plătească pentru a-l aduce pe Comisar, iar Gazeta Sporturilor a scris luni seară că patronul Negoiță negociază cu Dorinel Munteanu, liber de contract.

Foto: AFC Chindia Târgoviște/ Ionuț Greere

Banner

Ultimele stiri din Sport

Go to Top