fbpx

Platformă de știri și opinii

Arestat și eliberat de șase ori, un tânăr a dat foc casei în care locuia

in Actualitate by
Banner

Poveste demnă de un film, la Cobia, în județul Dâmbovița. Un tânăr din localitate a fost prins conducând fără permis de nu mai puțin de șase ori, în ultimele săptămâni. De fiecare dată magistrații au fost îngăduitori cu acesta și nu l-au considerat un pericol pentru societate, lăsându-l liber.

Foto-Tânărul de la Cobia, cea a incendiat casa

(sursa- realitateadedambovita.net)

Încurajat probabil de lipsa de reacție a sistemului, tânărul a perseverat și a bătut un bărbat de 51 de ani ,căruia i-a distrus și mașina, tot în localitatea Cobia. Pentru acestă ultimă ispravă a fost plasat în arest la domiciliu.

Scenariul nu se termină aici. După ce și-a agresat bunica, în a cărei casă locuia (în arest la domiciliu), tânărul pur și simplu a dat foc casei (video), iar apoi a încălcat termenii arestului domiciliar, fugind de acasă.

Incendiul a fost lichidat de pompierii dâmbovițeni ( în noaptea de 22-23 iulie 2019), dar acesta a mistuit acoperișul casei (1300 mp), o tonă de plante furajere și aproximativ 500 de kg de lemne de foc. După trei ore de luptă cu flăcările, incendiul a fost stins, de pompierii de la Detașamentul Găești, al ISU Dâmbovița.

Tânărul fugar a fost reținut de polițiști, la puțină vreme după ce a incendiat locuința, iar acum va fi prezentat din nou instanței, cu propunere de arestare preventivă. Rămâne de văzut dacă, la a șaptea încercare, justiția îl va considera cu adevărat un pericol public și va dispune încarcerarea acestuia.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top