fbpx

Platformă de știri și opinii

“Clubul Victorioșilor”, pe podium în Serbia

in Cultură by
Banner

La sfârșitul acestei săptămâni, “Clubul Victorioșilor” a reprezentat România la unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică pentru copii și tineri din Serbia.

Festivalul “TIN” a fost gândit acum 40 de ani de compozitorul și artistul Nenad Ilijic.

De atunci, copii și tineri talentați din Serbia, dar și din alte țări se întâlnesc la Donji Milanovac, o localitate frumoasă, situată pe malul sârbesc al Dunării.

De câțiva ani, “Clubul Victorioşilor” reușește prin copiii pregătiți de Viorica și Victor Mihalache să fie mereu pe podium.

După ce în 2016 Selena Bobeică a câștigat Grand Prix-ul Festivalului “TIN”, această performanță a fost atinsă din nou.

În 2018, Bianca Mutu a reușit, la numai 5 ani, să cucerească Grand Prix-ul și aplauzele publicului.

Anul acesta, Grand Prix-ul ajunge din nou în România! Antonia Alexandrescu este cea care l-a obținut și care a demonstrat că prin muncă poți evolua rapid și frumos. Anul trecut, Antonia s-a întors de la “TIN” cu un premiu III, dar a muncit și și-a pus în gând să țintească mai sus. A reușit și a fost răsplătită cu cel mai mare premiu al festivalului.

Ariana Tudor, componentă a “Clubului Victorioșilor” aflată la prima ei participare la un festival de peste hotare, a cucerit Premiul II și a fost foarte înfrăgită de copii și de publicul din Donji Milanovac.

Invitată de onoare, după ce a obținut Grand-Prix-ul anul trecut, Bianca Mutu a fost onorată cu Premiul Special al Publicului și a adus din nou veselia și copilăria pe scenă.

De asemenea, Kornel Mili, de la Torac, din Serbia, și el component valoros al “Clubului Victorioșilor”, a susținut un aplaudat micro-recital poetic.

Așadar, trei participări la “TIN”, trei Grand Prix-uri pentru “Clubul Victorioşilor” Târgoviște.

Felicitări!

Banner

Ultimele stiri din Cultură

Go to Top