Umbra lui Adrian la PSD

in Opinii by
Banner

Moto:   Dintr-o peșteră, din rîpă, noaptea iese, mă-mpresoară: 
De pe muche, de pe stîncă, chipuri negre se cobor;
Mușchiul zidului se mișcă… pîntre iarbă să strecoară
O suflare, care trece ca prin vine un fior.”

            (strofă din Umbra lui Mircea-La Cozia, de Grigore Alexandrescu)

Cum sezonul estival a început și în politica dâmbovițeană nu se întâmplă mai nimic (cu excepția apelor tulburi din PSD), încercăm, cât putem și cu mari eforturi, să ținem atenția cititorilor trează la fenomenul cu pricina. Când pierdusem orice speranță și ne făcusem o strategie de prezentare a beneficiilor apei de mare și a drumeției pe munte, norocul a dat peste noi!

Adrian Țuțuianu (sheriff, satrap etc) este dorit la PSD! Mă rog, mai degrabă sub formă de tatonare… A fost în dimineața unei zile doar un zvon, dar pelerinajul liderilor locali ai PSD la personajul care a lansat provocarea (poate în glumă, sau chiar serios) a transformat zvonul în îngrijorare pentru șefii social-democrați locali iar pentru noi l-a transformat în știre.

Evident, informația ne-a distrat în contextul în care la PSD Dâmbovița luptele fratricide sunt în toi. Cert este că s-a produs o mare agitație iar frații care se luptă acum pentru putere au făcut front comun împotriva dușmanului extrem.

Țuțuianu nu e mort, Țuțuianu este reversibil, a fost coșmarul unei zile în zona înaltă din PSD-ul local. Poate e învățătură de minte pentru cei care acum se ceartă ca chiorii în acest partid. Răul poate fi mai aproape decât te aștepți!

Banner