fbpx

Platformă de știri și opinii

Urșii se mută definitiv în comună, la Bezdead?

in Actualitate by
Banner

Pentru a doua oară, în ultimele săptămâni, o postare de pe o pagină de facebook, aparținând unui localnic din comuna Bezdead, județul Dâmbovița, provoacă teamă și reacții nenumărate.

Urșii coboară până în mijlocul localității iar localnicii nu mai știu ce să facă pentru a îi alunga. Cea mai recentă ispravă, de acest fel, a fost filmată și postată, pe facebook, autorul filmării amintind faptul că animalul, ce apare în imagini, a coborât până pe strada Morii, din localitate

În imagini se vede cum tinerii urmăresc ursul cu o mașină, animalul fiind speriat probabil de lumina puternică a farurilor, motiv pentru care renunță la vizita sa nocturnă prin gospodăriile localnicilor și se întoarce, în cele din urmă, în pădure. Este pentru a doua oară, în mai puțin de o lună, când astfel de imagini, surprinse pe raza comunei Bezdead fac înconjurul internetuui, devenind de-a dreptul virale. (videosursa facebook, Iulian Nițoiu)

Atentie!!! A iesit ursul în bezdead pe strada! strada principala …în zona străzi -valea mori-

Publicată de Iulian Nitoiu pe Marţi, 9 iulie 2019

Dealtfel, comentariile ce însoțesc postarea sunt la fel de relevante. Localnicii se tem chiar că până la urmă, ursul va ataca și oamenii și abia atunci cineva va face cu adevărat ceva pentru ca urșii să nu mai coboare până în mijlocul comunei.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top