Chindia va juca la Ploiești, meciurile din Liga I de fotbal

in Sport by
Banner

Surpriză de proporții. Chindia va juca la Ploiești și nu la Mioveni, meciurile din liga I de fotbal considerate “acasă”.

Foto-Stadion “Ilie Oană” (noul “acasă” pentru Chindia Târgoviște)

Astăzi a fost semnat parteneriatul dintre clubul dâmbovițean și proprietarul stadionului din Ploiești, pentru ca jocurile roș-albaștrilor de “acasă” să fie programate pe “Ilie Oană”.

Arena din Ploiești a fost reconstruită în perioada 1 octombrie 2010 – 23 septembrie 2011 și are o capacitate de 15.073 locuri pe scaune, în totalitate acoperite. În perioada imediat următoare, clubul va anunța modalitățile prin care suporterii își vor putea procura bilete și abonamente la meciurile echipei favorite. Ca un amănunt important, tichetele vor putea fi cumpărate și online.

Comunicat de presă Chindia Târgoviște

“Am ținut cont foarte mult de dorința suporterilor și am hotărât să mergem pe arena cochetă de la Ploiești, unde suntem convinși că vom avea tribunele pline. Îi așteptăm în număr cât mai mare alături de echipa noastră, la revenirea în Liga I după două decenii”, a declarat președintele Chindiei Târgoviște Marcel Ghergu.

Imediat după promovarea echipei din Târgoviște în Liga I, fusese avansată varianta Mioveni ca și gazdă a jocurilor de pe teren propriu ale lui L. Mihai &co. Fanii n-au îmbrățișat ideea, în condițiile în care ar fi avut de parcurs cel puțin 180 km dus-întors din Târgoviște, pentru un meci, iar condițiile de pe stadionul argeșean lasă de dorit.

Banner