fbpx

Platformă de știri și opinii

Educație rutieră la Școala „Coresi”

in Educație by
Banner

Joi, 6 iunie, la Școala Gimnazială „Coresi” din Târgoviște s-a desfășurat o  nouă  etapă județeană a concursului național „Educație rutieră, educație pentru viață”, organizat de Poliția Rutieră, în colaborare cu partenerii săi.

Scopul competiției a fost  formarea în rândul școlarilor a unui comportament rutier responsabil, bazat pe cunoașterea și respectarea regulilor de circulație.

Astfel, 20 de elevi de la Școala Gimnazială „Coresi” din Târgoviște, Școala Gimnazială Nr. 4 din Moreni, Școala Gimnazială Lucieni, Școala Gimnazială Nr. 2 Titu-Târg și Școala Gimnazială „Mihai Viteazul” din Pucioasa, organizați în 5 echipaje, au parcurs cele trei probe ale concursului: proba teoretică și probele practice în parcul-școală și în poligon.

Participații și-au testat cunoștințele din domeniul educației rutiere și abilitățile de utilizare a bicicletei, pe un traseu cu obstacole, special amenajat.

Locul I a fost obținut de Școala Gimnazială „Coresi” din Târgoviște, locul al II-lea de Școala Gimnazială Lucieni, iar pe al III-lea loc s-a clasat Școala Gimnazială Nr. 4 din Moreni.

Sursa: IPJ Dâmbovița

Banner

Ultimele stiri din Educație

Go to Top