PSD Dâmbovița: mulțumim tuturor dâmbovițenilor!

in Politică by
Banner

COMUNICAT DE PRESĂ. PSD Dâmbovița mulțumește tuturor dâmbovițenilor care și-au exprimat, duminică, 26 mai, o opțiune de vot.

Cea mai mare parte dintre aceștia au rezonat cu mesajul Partidului Social Democrat și cu lista noastră de candidați, PSD obținând cel mai mare scor dintre competitorii politici, în județul  Dâmbovița.

Numărul de voturi acordate de dâmbovițeni plasează organizația pe locul 5 la nivel național, organizația județeană rămânând, în continuare, una dintre cele mai puternice din țară.

Acest rezultat este datorat efortului tuturor membrilor și simpatizanților noștri, cărora le mulțumim și pe această cale. PSD Dâmbovița este și va rămâne o organizație unită.

În următoarea perioadă, vor avea loc analize ale rezultatelor obținute de PSD Dâmbovița în alegerile din 26 mai, analize care au rolul de a întări organizația pentru viitoarele confruntări electorale.

PSD Dâmbovița este și va rămâne cea mai importantă formațiune politică din județ, țelul nostru fiind continuarea tuturor proiectelor de dezvoltare ale comunităților din județul Dâmbovița.

PSD Dâmbovița

Banner