fbpx

Platformă de știri și opinii

Ceata lui Zâmbilici alături de copiii din sistemul DGASPC

in Cultură by
Banner

Și anul acesta, în preajma zilei de 1 iunie, trupa de divertisment pentru copii “Ceata lui Zâmbilici” a fost alături de copiii din sistemul DGASPC.

Obișnuiți cu atmosfera de anul trecut, cei mici au fost foarte încântați să revadă personaje îndrăgite și să se bucure de o întâlnire cu copilăria luminoasă.

Zâmbilici, Clopoțica, Sclipici, Băiețelul Mare, Piratul Piți, dar și victorioasele Selena Bobeică și Clara Sav au umplut scena de cântec, joc și veselie, iar spectacolul “Ceata lui Zâmbilici pe Corabia Veseliei” s-a dovedit a fi cel mai potrivit pentru a sărbători cum se cuvine Ziua Internațională a Copilului.

Artiștii au fost invitați și de această dată de doamna Cristiana Bucur, director DGASPC Dâmbovița.

La eveniment au fost prezenți și Alexandru Oprea, Președintele Consiliului Județean și Ivan Vasile Ivanoff, secretarul județului Dâmbovița.

Le-a transmis un gând bun copiilor și Lorelai, deținătoarea trofeului “Românii au Talent”, dar și semifinalista unui show tv din China.

Spectacolul caritabil a avut loc la Teatrul “Tony Bulandra” din Târgoviște.

Baloanele colorate, baloanele de săpun, spuma, muzica pentru copii și zâmbetul au fost accesoriile principale pentru o dimineață perfectă.

“Să fim copii” este gândul “Cetei lui Zâmbilici”, nu doar de 1 iunie, ci în tot anul!

Banner

Ultimele stiri din Cultură

Go to Top