fbpx

Platformă de știri și opinii

Alegeri europarlamentare: Nu suntem singuri!

in Analize/Politică by
Banner

Deși poate părea că România este centrul universului iar Europa se mișcă după “toanele” și idiosincraziile  carpato-pontice, adevărul este cu totul altul. Alegerile din 26 mai 2019, europarlamentarele cu alte cuvinte, sunt în primul rând despre cu totul altceva decât, din păcate, am avut ocazia să aflăm în ultimele câteva luni de intersecții și interjecții politico-administrative, televizate sau nu, prin România.

În primul rând, ar trebuie spus că Europa respiră și altfel, nu doar pe 26 mai. Din această perspectivă, s-au născut și articolele următoare, pe care le puteți lectura urmând link-ul atașat.

Prima zi de alegeri europarlamantare (23 mai 2019) a adus în fața urnelor alegătorii din Marea Britanie (ce ironie, nu-i așa?, dat fiind BREXIT-ul) și Olanda. Tot ce se știe despre rezultatele votului puteți găsi aici Valahia Media-Europa alege! (1)

 În 24 mai au votat și alți europeni. Cehia și Irlanda au fost țările ce au și-au chemat alegătorii la vot. Detalii aici Valahia Media- Europa alege! (2)

După cum spuneam, este în primul rând despre Europa, ce, cel mai probabil, va fi diferită după 26 mai 2019. Câteva indicii regăsiți în materialele amintite mai sus.

Banner

Ultimele stiri din Analize

Go to Top