fbpx

Platformă de știri și opinii

Dâmbovița: Egiptean bănuit de șantaj

in Actualitate by
Banner

Luni, 29 aprilie, polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale au reținut pentru 24 de ore un bărbat în vârstă de 32 de ani, de cetățenie egipteană, bănuit de comiterea infracțiunii de șantaj.

Pe parcursul acestei zile, cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Se pare că bărbatul nu se află la prima abatere de acset fel.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii dâmbovițeni l-au identificat și au  stabilit că în perioada mai 2016-iulie 2017 acesta ar fi amenințat o persoană, din orașul Băicoi, cu privire la faptul că va publica mai multe imagini indecente pe rețelele de socializare, dacă nu îi va plăti suma de 6.000 de dolari.

De asemenea, în cursul lunii martie 2019, bănuitul ar fi amenințat o altă persoană, din Târgoviște, cu publicarea unor imagini indecente pe rețelele de socializare, dacă nu va primi suma de 3.000 de euro.

În cauză, se continuă cercetările sub supravegherea și coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște.

Poliția Dâmbovița recomandă celor care petrec timp în mediul online să fie prudenți în a oferi persoanelor cunoscute pe internet informaţii personale sau despre familie, cum ar fi: numele, vârsta, CNP-ul, numărul de telefon, fotografii personale, adresa, şcoala ori locul de muncă.

Atenție!!! Prietenii din mediul online trebuie sa fie doar persoane pe care le cunoașteți și în realitate!

Sursa: IPJ Dâmbovița

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top