fbpx

Platformă de știri și opinii

Alexandru Oprea revine la conducerea CJ Dâmbovița

in Administrație/Politică by
Banner

Fostul președinte al CJ Dâmbovița, Alexandru Oprea, a redevenit președinte al acestui for, în urma unei ședinte de urgență a CJ Dâmbovița, convocată ca urmare a vacantării postului de șef al forului legislativ al județului Dâmbovița.

Fotocei doi candidați la șefia CJD

Cele doar două grupuri politice din acest for (PNL și PSD) au propus câte un candidat, ce a fost trecut pe buletinul de vot. Iulian Brezeanu (din partea PNL) și Alexandru Oprea (din partea PSD) (foto articol)

Moment vot Alexandru Oprea

Fără nicio surpriză la vot, fostul președinte al CJ Dâmbovița, social-democratul Alexandru Oprea ( în perioada 2016-martie 2018) a fost realeas pentru a conduce, din nou, acest for.

Moment vot Iulian Brezeanu

Din totalul de voturi (34 din 35 de consilieri prezențiAlexandru Oprea a primit 21 iar contracandidatul său Iulian Brezeanu (PNL) doar 13. În aceste condiții social-democratul Alexandru Oprea redevine președinte al Consiliului Județean Dâmbovița.

Întreaga ședință de urgență, cu toate procedurile de vot, nu a durat mai mult de o jumătate de oră, semn că era stabilit clar care sunt taberele și cum urmează să fie date voturile.

Banner

Ultimele stiri din Administrație

Go to Top