fbpx

Platformă de știri și opinii

EXCLUSIVITATE: Interviu Alexandru Oprea

in Administrație/Interviu by
Banner

Alexandru Oprea este omul momentului. Hăituit de Adrian Țuțuianu pentru că vedea în el un potențial rival la șefia partidului, om cu solidă experiență managerială și administrativă, a devenit alegerea firească a PSD pentru șefia CJ Dâmbovița în perioada post-Țuțuianu.

Deși centrele de putere și de interese din PSD clocesc, fiecare, variante diferite de rezolvarea a crizei din Consiliul Județean, fapt negat neconvingător de reprezentanții partidului, cert este că social-democrații nu au altă alternativă serioasă, credibilă.

Deja, de câteva luni, Alexandru Oprea îl suplinește pe (încă) titularul postului de președinte al CJD – care nu a reușit niciodată să înțeleagă care îi este rolul și locul – în relația cu primarii din județ, care vor fi răsuflat ușurați că a (re)apărut cineva care le înțelege problemele și are soluții pentru ele.

În interviul pe care vi-l prezentăm, Alexandru Oprea vorbește despre bugetul județului, despre investiții, priorități – dar și despre probleme inerente, despre așteptările oamenilor și despre proiectele administrației dâmbovițene.

 

Banner

Ultimele stiri din Administrație

Go to Top