fbpx

Platformă de știri și opinii

Dragnea: Pro România, partid de securiști și masoni

in Politică by
Banner

Președintele PSD, Liviu Dragnea, atacă partidul înființat de fostul său șef de partid. El a spus duminică la Călărărași, la o întâlnire cu activul de partid, că partidul lui Victor Ponta, Pro România, este plin de securiști și masoni.

“Pro România nu este un partid de stânga, niciodată securiştii nu au fost şi nu vor fi de stânga, Niciodată, pentru că n-au cum. Este un partid construit într-un laborator, construit pe jaf, pe furt, pe jaf politic. Ce-au făcut ei de când s-au înfiinţat? Doar să fure de la noi oameni şi să meargă prin judeţe pe la primari să cerşească: daţi-ne şi nouă nişte oameni, daţi-ne şi nouă nişte voturi. Acesta nu este un partid politic de stânga, care pe lângă aceste obiective are şi obiectivul principal să dea cu noroi în partidul care i-a făcut oameni. Şi nu am de ce să nu o spun: acolo este plin de securişti şi de masoni. Nu că n-ar fi buni, dar e bine să ştim. Şi nu vorbesc pe gura cămăşii, anunţăm şi nume cât de curând”, a declarat Liviu Dragnea, duminică, la Călăraşi.

Liviu Dragnea a făcut aceste declarații în contextul în care unul din liderii PSD, Doru Ioan Tărăcilă,  spunea că formaţiunea social-democrată este atacată de un partid de stânga.

Foto: cotidianul.ro
Banner

Ultimele stiri din Politică

Go to Top