fbpx

Platformă de știri și opinii

Băsescu-Ponta, înțelegeri ”mârșave și oculte”!

in Opinii/Politică by
Banner

Traian Băsescu a încheiat ”înțelegeri mârșave și oculte” cu fostul lider al PSD, Victor Ponta! Declarația cu iz de senzațional îi aparține unui fost colaborator apropiat al lui Traian Băsescu din perioada romantică a Partidului Democrat (PD), ba chiar și din primii ani ai construcției democrat-liberale.

Cezar Preda, deputat de Dâmbovița, a lansat bomba mediatică zilele trecute, afirmând că nu poate avea încredere într-o construcție artificială (Pro România) făcută de ”unii” (pe care doar îi putem intui!) și la care se pleacă ”la ordin”, o construcție al cărei girant este Victor Ponta. Același Victor Ponta, spune Cezar Preda, care în 2012 a avut înțelegeri ”mârșave și oculte” cu Traian Băsescu, menite a distruge un partid – PDL – și a-i asigura lui Ponta o spectaculoasă lovitură de imagine, imediat ce a preluat guvernarea.

Cezar Preda spune că în ianuarie 2012 Guvernul Boc avea banii pentru a da înapoi ce se tăiase la salarii și pensii,  criza era depășită și economia era pe calea bună, dar Traian Băsescu s-a opus.

”Traian Băsescu nu a dat banii înapoi la populație. A picat Guvernul Ungureanu în 27 aprilie și Ponta, în luna mai, a dat banii. Și au câștigat și alegerile din 2016 în mod spectaculos (…) Pentru că astea au fost înțelegerile. Au distrus definitiv un partid – Partidul Democrat Liberal, care rămâne în memoria publică drept partidul care a tăiat pensiile și salariile, când el (PDL, n.n) avea banii să îi dea înapoi din ianuarie 2012. Dar nu i-a interesat și l-a făcut pe Ponta mare reîntregitor de salarii cu banii pe care guvernul Boc îi avea pregătiți.”  

Vorbind despre cei doi foști stâlpi ai statului român, Cezar Preda conchide: ”ăștia-s oamenii, asta-i calitatea. Sunt de același nivel!”

 

Foto copertă: www.ziare.com

Banner

Ultimele stiri din Opinii

Go to Top