fbpx

Platformă de știri și opinii

xe tải chenglong 9 tấn

PSD Dâmbovița, mesaj de unitate

in Politică by
Banner

După toate aparențele, PSD Dâmbovița a depășit fără mari frământări etapa despărțirii de Adrian Țuțuianu, cel care timp de aproape șapte ani a condus despotic filiala județeană.

În ciuda strădaniilor fostului șerif de a provoca o fractură în sânul filialei prin atragerea parlamentarilor, primarilor sau consilierilor locali ai partidului într-o aventură politică în afara PSD, s-a dovedit rapid că Adrian Țuțuianu, fără sceptrul de stăpân, nu mai valorează prea mult în ochii social-democraților. Iar cântecul de sirenă cu care a încercat să-i încoloneze în spatele său pe (eventualii) nemulțumiți – sau pe cei mai slabi de înger – din PSD Dâmbovița, nu a convins pe nimeni.

Evenimentele recente arată că, dimpotrivă, numărul celor care vor fi răsuflat ușurați după debarcarea sa este mult mai mare decât își va fi imaginat Adrian Țuțuianu în cele mai negre coșmaruri ale sale.

Ba, se poate constata cu atacurile împotriva foștilor colegi sau partidului din care a fost alungat determină o acțiune contrară celei scontate. Adrian Țuțuianu este perceput nu ca un lider de urmat, ca un model, ca o soluție la eventualele probleme din PSD, ci ca un inamic, un trădător, un denigrator.

Pentru a nu lăsa loc niciunei speculații, PSD Dâmbovița transmite, printr-un comunicat de presă, că  Toate tentativele de dezbinare promovate prin declarații cu iz de mahala au rămas fără ecou în rândul primarilor, al consilierilor și al parlamentarilor PSD din Dâmbovița”

Altfel spus, pentru a reda integral mesajul social-democraților dâmbovițeni:

Echipa Partidului Social Democrat Dâmbovița rămâne unită în ciuda eforturilor disperate și ale atacurilor neprincipiale comise de unii politicieni cu pretenții de lideri. Toate tentativele de dezbinare promovate prin declarații cu iz de mahala au rămas fără ecou în rândul primarilor, al consilierilor și al parlamentarilor PSD din Dâmbovița.

Așa cum a fost în toate momentele dificile, familia social-democrată se dovedește a fi unită și preocupată de problemele cetățenilor.

În aceste zile, președintele PSD Dâmbovița, doamna ministru Rovana Plumb, continuă întâlnirile cu activul de partid din județ pentru ca PSD să continue să fie cureaua națională de transmisie și soluționare a problemelor oamenilor din Dâmbovița, în legătură directă cu Guvernul României.

Primarii din județ, în fapt, politicienii cei mai apropiați de cetățeni, reprezintă cea mai bună cale de implementare a proiectelor de anvergură finanțate și implementate în județ, pentru creșterea nivelului de trai al locuitorilor din Dâmbovița.

Parlamentarii, primarii și consilierii PSD și toți membrii partidului din această mare familie inimoasă care duce România înainte, trebuie să rămână încrezători, uniți şi concentrați la implementarea programului de guvernare pentru care am fost votați de milioane de români.  Vremea dezbinării a apus! E timpul dialogului inteligent și al diplomației constructive!

Spre deosebire de adversarii noștri politici care au primit votul unui singur om, PSD are de partea sa încrederea oferită prin vot democratic de milioane de români. Asta ne onorează și ne obligă să rămânem uniți, determinați și energici în continuare, pentru aplicarea tuturor măsurilor asumate prin programul de guvernare.

PSD este partidul care a demonstrat în ultimii ani că se poate face performanţă în politică printr-o guvernare de succes, cu rezultate economice foarte bune care au generat o semnificativă creștere a veniturilor populației și a nivelului de trai.

Astăzi, PSD se află în plin proces de reformare a legislației privind sistemul judiciar și a legilor de funcționare a instituțiilor de siguranță națională și considerăm aceasta o datorie a noastră pentru votul de încredere acordat de români. După cum vedem, asta îi deranjează pe cei din opoziție și mulți dintre ei au pactizat cu adversarii democrației.

În aceste zile constatăm cu surprindere că unii se concentrează prea mult pe atacuri la persoană în timp ce oferta lor electorală conține teme periferice – cum ar fi alocațiile bugetare pentru partide – și salută inconștient blocajul instituțional făcut de președinte împotriva Guvernului României.

Partidul Social Democrat face apel către toţi actorii politici pentru a reveni la subiecte care preocupă comunitățile locale dar și la abandonarea temelor populiste.

România prezidează Consiliul Uniunii Europene și PSD conduce Guvernul. Din aceste motive, preocupările noastre rămân legate de agenda publică, cu obiective mult mai importante decât lupta pe mize politice meschine și irelevante pentru cetățenii care ne-au votat.

 

Biroul de comunicare al PSD Dâmbovița,”

Banner

Ultimele stiri din Politică

Go to Top