Țuțuianu racolează primari pentru Ponta!

in Actualitate/Politică by
Banner

Apar informații senzaționale de la întâlnirea de taină pusă la cale de Adrian Țuțuianu la Centrul Cultural Braniștea (foto)!

Potrivit surselor noastre, Adrian Țuțuianu le-a spus primarilor prezenți la întâlnire că se înscrie în partidul lui Victor Ponta. Țuțuianu le-a cerut să îl urmeze în Pro România, promițându-le diverse beneficii.

După ce au analizat mai multe variante împreună, primarii au evitat să dea un răspuns tranșant, niciunul nefiind dispus să își urmeze fostul șef de partid în aventura politică.

Mai mult, sursele spun că hotărârea primarilor de a rămâne în PSD este de nestrămutat, în ciuda cântecului de sirenă și a valului de promisiuni venite de la Adrian Țuțuianu.

Reamintim că Adrian Țuțuianu s-a întâlnit în această seară, la Centrul Cultural din Braniștea, gazdă fiind primarul Marian Țachianu. Au mai participat primarii Marian Șerban (Poiana), Matei Toma (Costești Vale), George Georgescu (Produlești), Alecu Nicolae (Odoboești), Ionuț Bănică (Corbii Mari), Răzvan Bucur (Slobozia Moară), Marian Bunea (Perșinari), Constantin Dinu (Gura Șuții), Valentin Pârvu (Sălcioara).

Încă o dată, Bazar Media a avut dreptate, dovedind seriozitatea și valoarea surselor pe care le avem.

Vom reveni!

Distribuie pe
Banner