fbpx

Platformă de știri și opinii

Autorizație de construcție pentru mall

in Administrație by
Banner

Marți, 18 decembrie, Primăria Târgoviște a eliberat autorizația de construcție aferentă noului centru comercial (mall), care va fi amplasat pe o parte a locației fostei UM Gară, teren aparținând Consiliului Județean Dâmbovița.
Noua investiție va genera peste 800 de locuri de muncă, în faza de construcție și peste 1000 de locuri de muncă, în faza de operare, cuprinzând o paletă foarte largă de profesii, existând nu mai puțin de 80 de magazine înglobate în proiect.
Sunt avute în vedere spații pentru hypermarket, restaurante, comerț, cinema, zonă de recreere, de practicare a sportului, locuri de joacă pentru copii etc.
Investiția are o valoare de peste 100.000.000 lei, iar suprafața construită a noului complex comercial depășește 70.000 mp, regimul de înălțime fiind S+P+M+1E+E tehnic.
Intenția investitorului este ca lucrările sa fie finalizate în iarna anului viitor.
Proiectul în discuție marchează debutul celei mai importante etape de dezvoltare urbanistica a municipiului Târgoviște din ultimii 30 de ani, dezvoltare care mai cuprinde realizarea, pe locația fostei UM Gară, a unui drum care face legătura între Bulevardul Regele Carol I și strada Petru Cercel, cu ramificație către Bulevardul I.C. Brătianu, pe strada Neagoe Basarab și cu o noua arteră de acces în Aleea Trandafirilor dinspre cartierul CFR, realizarea unei rețele de canalizare, care este în faza de recepție, construirea unui parc, a unor locuințe ANL, dar și implementarea altor investiții, una dintre cele mai importante fiind construirea unui nou stadion, în privința căruia se așteaptă încă vești bune de la Compania Națională de Investiții, proiectul fiind depus la finanțare de către Consiliul Județean.

Sursa: pagina de facebook Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște

Banner

Ultimele stiri din Administrație

Go to Top