63 de milioane pentru Dâmbovița

in Administrație/Politică by
Banner

Dâmbovița va beneficia de o finanțare consistentă de la Guvern, de aproape 15 milioane de Euro, destinată proiectelor de investiții din județ. Anunțul a fost făcut de Corneliu Ștefan, deputat de Dâmbovița.

“Guvernul României, prin Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrație Publice, a alocat astăzi 63.000.000 lei pentru realizarea unor obiective de infrastructură rutieră, educaţională, iluminat public, lucrări de extindere şi construire a unor sedii de primării, precum şi pentru dotarea unor cabinete medicale.

Prin interpelările depuse în aceşti doi ani de activitate parlamentară, am insistat pentru alocarea de bani necesari efectuării lucrărilor de reabilitare şi modernizare a Colegiului Naţional Nicolae Titulescu din Pucioasa. Iată că, acum, acest deziderat, prin insistenţele noastre, prin grija Guvernului României, este atins.

Teatrul Municipal Tony Bulandra Târgovişte primeşte fonduri pentru lucrări de consolidare şi reabilitare.

De asemenea, beneficiază de alocări bugetare pentru infrastructura rutieră şi municipiul Moreni. Este un semnal bun. O dovadă clară că ceea ce am promis în campaniile electorale se înfăptuieşte, că suntem atenţi la nevoile acestui județ şi că acționăm în consecință.

Vrem ca localitățile din județul Dâmbovița să se dezvolte şi mai mult din punct de vedere economic, social, cultural şi educativ. Scopul nostru, al parlamentarilor PSD din județul Dâmbovița, este acela de a dezvolta comunitățile locale din județul nostru” a anunțat dep. Ștefan.

Proiectele care primesc finanțare guvernamentală acoperă 30 de localități dâmbovițene, printre care municipiile Târgoviște și Moreni, dar și orașele Pucioasa și Fieni.

Banner