Compania GEO-STING, bucuroasă de oaspeți

in Actualitate by
Banner

În ajun de sărbători, compania GEO-STING a primit cu mare bucurie vizita elevilor clasei a V-a B de la Școala Boboci – Picior de Munte.
În cadrul activităților dedicate săptămânii ”Școlii altfel”, copiii au vrut să se familiarizeze și cu meseria de servant pompier. Au putut observa îndeaproape o autospecială de intervenție, cu apă și spumă, cu dotările aferente, dar și modul cum este acționat un stingător.
Acasă la GEO-STING, au aflat nu numai ce implică lupta cu focul, dar și despre cum trebuie să ne comportăm și ce presupune munca pompierilor în alte situații de urgență: cutremur, inundații, alunecări de teren etc. 


Tehnica acordării de prim-ajutor, aplicată pe ”victima” din dotarea serviciului propriu de salvare, a fost unul din momentele interactive deosebit de atractive pentru copii. 


Totodată, filmulețele cu dezastre naturale și intervenții la foc le-au captat atenția copiilor care, pe tot parcursul vizitei, au dat dovadă de foarte multă istețime, disciplină și bună creștere.
La plecare, cumințenia le-a fost răsplătită și Moș Crăciun i-a așteptat cu daruri, iar, în buna tradiție românească, copiii ne-au oferit un scurt recital de colinde.
Felicitări, copii, cadre didactice și părinți!
În speranța că este doar începutul unei frumoase colaborări, conducerea GEO-STING urează tuturor Sărbători cu sănătate și bucurii!

Banner