fbpx

Platformă de știri și opinii

Accesul auto interzis în continuare pe DJ 713

in Administrație/Analize by
Banner

Așa cum Bazar Media vă informa (detalii aici), în urmă cu ceva vreme, accesul auto către zona montană a județului Dâmbovița (Padina-Peștera) este, în continuare, unul cu probleme. Cele două drumuri de acces (DJ 714 și DJ 713) sunt ori închise, ori cu “pericole”.

Cum reabilitarea, promisă a fi finalizată până la sfârșitul lunii octombrie, pe traseul  DJ 713 a rămas doar la stadiul de promisiune, în continuare restricțiile de acces auto se mențin.

Administratorul drumurilor amintite, CJ Dâmbovița, informează, în continuare, că :

“Circulația publică pe sectorul de drum din DJ 713, limită Judeţ Prahova – Șaua Dichiului este    

 închisă temporar.

Pentru deplasările pe traseul DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroeni – Peştera, recomandăm atenţie sporită în

zonele cu drum îngustat, zonele cu alunecări de teren şi, totodată, în zonele unde există posibilitatea de dislocare de anrocamente, respectiv la: km 11,8; km 14; km 24,6; km 25,9.”

Practic, din informări a dispărut doar termenul de 22 octombrie 2018, dată până la care era preconizată finalizarea reabilitarii DJ 713, așa că această variantă, în cazul în care alegeți DJ 713 pentru acces în zona Padina-Peștera, vă poate aduce, în cel mai fericit caz, un portofel mai “ușor”. Cea de-a doua variantă (DJ 714) rămâne în continuare una a hazardului absolut, nerecomandată decât celor cu foarte mult curaj.

Până când?

Deocamdată, nimeni nu se poate încumeta a avansa un termen.

Banner

Ultimele stiri din Administrație

Go to Top